tiistai 29. elokuuta 2017

Kasvava Jumalan läheisyys

Kasvava Jumalan läheisyys


Viime päivinä olemme seurakuntana saaneet nähdä kuinka usko kasvaa ihmisten sydämissä. Kokouksissa Pyhän Hengen läsnäolo lisääntyy kokous kokoukselta.

Eräs uskova sanoi Pyhän Hengen läsnäolon olevan koettavissa ikään kuin käsin kosketeltavana. Toinen kertoi kuinka kokoussaliin tulessa jo kokee Pyhän Hengen läsnäolon niin voimakkaana, että tuntuu kuin menisi sirpaleiksi.

Kaiken tämän saa aikaiseksi Jumalan armo ja Jeesuksen Kristuksen veri, joka pesee syntimme ja syntisyytemme luntakin valkeammaksi. Tämä sama Jeesuksen todellisuus kansansa keskellä näkyy myös muissa seurakunnissa eikä vain omassa seurakunnassamme.


 Seurakuntamme evankeliointi tiimi vapaakirkon kesäjuhlilla Tampereella.
. Viekää evankeliumi kaikkeen maailmaan. Sitä tekee vapaaseurakunnat monissa maissa.


Onhan sinulla lukijani oma paikallisseurakunta johon kuulut. Siunaukset tulevat kuuliaisuudesta tälläkin alueella. Raamattu sanoo: Älkää jättäkö omaa seurakuntakokoustanne. Miten voi tämä varoitus olla todellisuutta elämässäsi, jos sinulla ei edes ole seurakuntakotia.

Odotamme lisää parantumisia Jeesksen työn tähden. Tulemme näkemään kuinka haavoitettu ihminen saa avun Jeesukselta ja helpotusta taakkoihinsa. Jeesus parantaa ja vapauttaa.

Koskettakoon Pyhä Henki sinua nyt, joka laitat turvasi Jeesukseen ja Hänen armoonsa. Parantakoon Hän kaikki sairautesi juuri nyt. Täyttyköön elämäsi ilolla ja vapaudella, sekä sydämesi syvällä rauhalla. Jeesus rakastaa sinua ja haluaa auttaa sinua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti